Tiedotteet

Teatterilla tapahtuu

Kesäillan spesiaalissa pääset kuulemaan Ismon viimeisimmät aivoitukset Suomen kauniin kesäsään saattelemana. Routa nimittäin ajaa maailmaa kiertävän porsaan kesäksi kotikonnuilleen.

Tuleppa siis ihmeessä paikalle. Kukaan ei etukäteen tiedä mitä tapahtuu kesäteatterien siimeksessä.

Lopen Teatteri järjestää näyttämötyön peruskurssin, vetäjänä Hilda Ivars. Klikkaa lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan! 

KE15.2.2023 klo 18
Tule mukaan tekemään teatterikesä -23!

Lopen Teatterin kesän 2023 näytelmä alkaa hiljalleen muodostua. Rooleja on edelleen tarjolla erilaisia ja erikokoisia; puherooleista taustahenkilöihin. Jokaiselle siis varmasti löytyy jotakin, tämä on hyvä tilaisuus tulla mukaan uuteen harrastukseen!

Seuraava tapaaminen teatterikesän 2023 tiimoilta on 15.2.2023 klo 18 alkaen Lopen kirkonkylän kunnantalon Kohtaamistila Koppassa (Yhdystie 5, 12700 Loppi). Sisäänkäynti tilaan kunnantalon S-Marketin puoleisesta päädystä.

Heli Sutela, Anders Helenius ja Antti Haapala ovat kaikki tuttuja näkyjä televisiosta ja Suomen stand up -klubeilta. Tänä kesänä nämä kolme kotimaisen stand up -komiikan mestaria pakkaavat huumoriheinähattunsa ja komediapicnic-vilttinsä samaan kesäkiesiin ja lähtevät naurattamaan koko Suomea.

Viime syksynä ensi-iltansa saanut Ei mitään vakavaa on show, jossa todella koetellaan rajoja. Tai oikeammin mennään niistä läpi että heilahtaa. Sellaisella nauravalla muurinmurtajalla.

Timo Lavikainen ja Pasi Karppi tuovat suomeksi ensimmäistä kertaa näyttämölle  80-luvun kulttiklassikon. Mies miehelle on esittäjien kunnianosoitus heidän elämäänsä vaikuttaneille lapsuuden sankareille. 

 Esitys on koostettu Mel Smithin ja Griff Rhys Jonesin legendaarisista ”Head to head”-keskusteluista, jotka nähtiin vuosina 1982-1988 tehdyssä brittisarjassa Alas Smith and Jones. Suomessa sketsiohjelmaa esitettiin nimellä Lunta tupaan.

LA12.3.2022
Piirileikki

Rikosmysteeri Piirileikki maaliskuussa 2022!

LA13.11.2021
Iltamat 13.11.

Iloa ja valoa syksyyn! Lippujen ennakkovaraaminen alkaa 1.10.2021! Klikkaa ja lue lisää!

Ismo Leikola vihdoin Suomessa! Tule ja kuule, mitä Ismo on Amerikkaa kiertäessään ihmisistä ja elämästä oivaltanut? Onko mies muuttunut vai pysynyt samana?

TI13.10.2020
Lopen Teatterin näytelmä 2929
Kolmastapahtuma

Lopen kesäteatteri. Liput nyt myynnissä.

Kutsu teatteriyhdistyksen syyskokoukseen

Lopen Teatteriyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestetään maanantaina 27.11.2023 klo 18.00. Esityslistalla on toimintasuunnitelma ja talousarvio ensi vuodelle, henkilövalinnat hallitukseen sekä muut sääntömääräiset asiat. Hallitus esittää, että poikkeuksellisesti viime vuoden syyskokouksessa valitsematta jäänyt toiminnantarkastaja vuodelle 2023 valitaan tässä kokouksessa vuoden 2024 lisäksi.

Kahvitarjoilu!

Kokouksen paikka vahvistetaan myöhemmin ja siitä lähetetään vielä kaikille erillinen viesti.

Kiinnostaisiko sinua hallitustyöskentely? Voisitko toimia toiminnantarkastajana tai varatoiminnantarkastajana? Tarvitsemme väkeä myös hallinnon puolelle ja tällä hetkellä etenkin toiminnantarkastuksiin, joten olisi hienoa, jos voit auttaa!

 
Katri Häti on tamperelainen teatteriohjaaja. Hän on valmistunut Tampereen yliopistosta teatterin ja draaman tutkimuksen laitokselta vuonna 2012. Hän ohjaa ja dramatisoi näytelmiä eri ryhmille ja opettaa näyttelijäntyötä mm. Tampereen seudun työväenopistossa. Näyttelijäntyötä ja mimiikkaa hän on opiskellut Suomessa kaksi ja puoli vuotta ja Tanskassa vuoden. Häti toimii tamperelaisen Tukkateatteriyhdistys ry:n puheenjohtajana.
 
Katri on luotsannut Lopen Teatterin ”rallitiimiä” tämän kesän, ja toivottaa kaikille katsojille riemukasta kesäteatterielämystä!