Jarkko Tamminen- Kuuleeko Loppi?

Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Loppi” -imitaatioshow rantautuu sunnuntaina 14.6.2020 Lopen kesäteatterille. Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen. Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita.

– On mukavaa muutella showta paikkakuntakohtaisesti. Näin jokaisesta illasta tulee omalla tavallaan spesiaali. Valitsin kevätkiertueelleni sellaiset esityspaikat, joissa en ole vielä esiintynyt, mutta joista on tullut paljon viestejä, että: ”Olisipa hienoa, jos pääsisit tänne esiintymään”, kertoo Jarkko Tamminen.

Showssa Jarkko on lavalla kovin ”alastomana”, sillä esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja, ja lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon viime syksyn 2019 Jarkko Tamminen Showsta sekä sitä edeltävistä Stars Show-esityksistä. Ilta koostuu kahdesta hieman reilun puolen tunnin setistä, joiden välissä on väliaika.

Ovet klo. 18.30
Show klo. 19.00
Kesto n. 2 tuntia (sis. väliaika)

Lisätietoja kiertueesta: www.jarkkotamminenshow.fi

Ennakkoliput: