Hyvä tietää

Teatteri

Idyllisessä Sajaniemen maisemissa sijaitsee 500-paikkainen katettu Lopen kesäteatteri.  Katsomossa on myös pyörätuolipaikkoja. Aurinkoisina päivinä kannattaa varmuuden vuoksi varustautua aurinkolasein ja esim. lippalakein. Tarvittaessa/haluttaessa teatterilla on lainata istuinalustoja.

Lipunmyynti

Lippuja voi ostaa Liput ja varaukset -välilehdellä esitettyjen myyntikanavien kautta. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään esityspäivänä teatterin myyntipisteestä 0,5 tuntia ennen esityksen alkua. Ryhmäliput tulee lunastaa viimeistään viikkoa ennen esitystä tai ne voidaan erikseen sovittaessa toimittaa postitse/sähköpostilla. Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin.

Kahvio

Teatterilla on Lopen Mieslaulajat ry:n ylläpitämä kahvio, joka avataan noin tuntia ennen esitystä. Kahviossa myös makkaran myyntiä. Maksuvälineenä käteinen.

Etenkin ryhmät, varaattehan tarjoilut etukäteen.

Saapuminen

Teatterin vieressä on hiekkakenttä, joka toimii parkkipaikkana. Parkkihenkilökunta opastaa paikalle tulijoita. Linja-autoille on varattu omat pysäköintipaikat.

Esityksen mahdollinen peruuntuminen

Esityksen peruuntuminen on mahdollista ylivoimaisen esteen sattuessa. Mikäli näin käy, asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan tai lipun voi halutessaan vaihtaa johonkin toiseen näytökseen. Ryhmäliput korvataan tai vaihdetaan ainoastaan ryhmänvetäjän kautta.

Teatteri ei vastaa muista peruutusten tai force majeure- tapausten seurauksena asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneista kustannuksista.

Kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli jokin asia jäi askarruttamaan. Autamme mielellämme kaikissa teatterikäyntiinne liittyvissä asioissa. Yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät nettisivun Yhteystiedot- lehdeltä tai etusivulta.

Iloista ja hauskaa teatterikesää.
Tule viihtymään kanssamme!