Liput ja tarjoilut

Kesän 2022 näytelmän liput ovat nyt myynnissä! Katso tarkemmat tiedot alta!

Hinnasto

Osta liput kätevästi netistä:

Lippuvaraukset (ryhmäliput ja yksittäisliput)

info(at)lopenteatteri.fi

Lippuja voi varata sähköpostitse aina esityspäivää edeltävään päivään klo 12 asti. Edellispäivänä klo 12 jälkeen ja esityspäivänä sähköpostitse saapuneita varauksia emme ota vastaan.

040 754 2886

Puhelinlinja on auki joka päivä ma-su klo 10-18. Puhelimitse lippuja voi varata saman päivän näytökseen samana päivänä klo 15 asti, tämän jälkeen varauksia ei oteta vastaan ja puhelinlinja on auki vain kiireellisille asioille ja vapaiden paikkojen tiedusteluille. Lippuja saman päivän näytöksiin voi ostaa suoraan ovelta, ellei näytös ole loppuunmyyty. Puhelinlinja palvelee varauksiin liittyen jälleen seuraavana päivänä.

Ryhmävaraukset

040 754 2886

Näytöspäivät

Varattujen lippujen lunastukset

Ennakkoon varattujen ryhmälippujen lunastus viimeistään viikkoa ennen näytöstä, muut ennakkovaraukset viimeistään 0,5 tuntia ennen näytöstä.
Huomioithan, että lunastettuja/ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin.

Liput voi maksaa käteisellä tai kortilla!

Lunastus:
• Teatterin lipunmyyntipiste näytöspäivinä (aukeaa n. tuntia ennen näytöstä)
• Muu lunastustapa: sovi lunastuksesta sähköpostitse info@lopenteatteri.fi tai puhelimitse 040 754 2886

Tarjoilut

Väliajalla teatterilla palvelee Lopen Mieslaulajat ry:n ylläpitämä kahvio.

Ryhmät: Tarjoilujen tilaukset ennakkoon väliajalle ja esitystä ennen joko lippuvarauksen yhteydessä tai ennakkoon alla olevasta numerosta. Mahdollisuus maksaa laskulla ennakkoon. 

Kahvi/tee ja pulla, yhteishintaan 5€.
Myynnissä lisäksi grillimakkaraa, virvoitusjuomia, jäätelöä sekä makeisia.

Maksuvälineenä käy yleisimmät maksukortit tai käteinen!

0400 981 080

(arkisin klo. 8-16)

Tilaukset ovat sitovia. Mahdolliset peruutukset tai muutokset voi tehdä veloituksetta viimeistään vuorokautta ennen näytöstä.

UUTTA KESÄLLÄ 2022

Nauti teatterista ja makuelämyksistä samalla kertaa.

Yhdistä teatterielämys ruokailuun upeassa Marskin Majan miljöössä. Marskin Majalla tarjolla teatteriruoka Lopen Teatterin ”Rakkautta ilmassa” esityspäivinä. Varaa ennakkoon paikkasi Marskin Majan ravintolaan. Voit tulla yksin, kaksin tai suuremmalla porukalla.

Alkuun raikkaita salaatteja, tuoretta leipää ja levitettä. Pääruokana paahdettua kirjolohta, Lopen varhaisperunaa ja sitruuna-ruohosipulikastiketta. Jälkiruokana raparperikiisseliä ja vaniljakermavaahtoa.

Teatteriruoka tarjolla ke-to klo 16.30–18.30 ja su klo 13.30–15.30 sekä la klo 14.30–16.30 välisen ajan. Hinta 28,90 € / hlö.

Tai tilaa teatteriesityksen väliajalle Marskin Piknikherkut: Feta-kasvisrieskarulla, macarons ja Natural Drinks Factoryn raparperi tuorelimonadi Hinta 14,90 € / hlö.

Pöytävaraukset ja piknikherkkujen tilaukset vähintään 4 arkipäivää aikaisemmin suoraan Marskin Majalta info@marskinmaja.fi tai puh. 050 5911562. Ilmoita varauksen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat. Marskin Majalta matkaa Lopen Sajaniemen kesäteatteriin on noin puolen tunnin ajomatkan verran.

Yhteystiedot: www.marskinmaja.fi, puh. 050 5911562, info@marskinmaja.fi