Harrastukseksi teatteri?

Oletko joskus haaveillut näyttelemisestä, mutta et ole uskaltautunut lavalle? Ehkä olet jo kokeillut siipiäsi näyttämöllä ja haluaisit palata harrastuksen pariin? Kenties haluat kehittää itseäsi, esiintymistaitojasi tai päästä eroon esiintymispelosta? Ehkä esiintyminen ei ole sinun juttusi, mutta olet kiinnostunut kurkistamaan kulisseihin? Tai haluat vain kokeilla jotain uutta?

Teatteriharrastus on monipuolinen harrastus, joka sisältää paljon muutakin kuin näyttelemistä. Jokaisella harrastajateatteriin mukaan lähtevällä on omat motiivinsa ja syynsä aloittaa kyseinen harrastus, mutta ketään se tuskin jättää kylmäksi.

Teatteriharrastus on iloa tuottava yhteisöllinen harrastus, jossa talkoohenki elää yhä, sillä harrastajateatterin esitykset rakentuvat pääosin talkoovoimin. Ohjaajaksi palkataan usein alan ammattilainen, jolta saa kullanarvoista oppia paitsi näyttelemisestä myös muusta teatteriin liittyvästä. Parasta teatteriharrastuksessa on se, kun saa luvan kanssa heittäytyä hulluksi. Virheitä tai mokia ei tarvitse pelätä, sille ne ovat teatterin tekemisen pippuri ja suola. Teatterin harrastaminen on paitsi palkitsevaa se antaa myös mahdollisuuden ylittää itsensä kerta toisensa jälkeen.

Anna teatterikärpäsen puraista,  ota yhteyttä ja lähde rohkeasti mukaan teatterin mielenkiintoiseen maailmaan.

Kannata Lopen Teatteriyhdistyksen toimintaa ja liity yhdistyksen jäseneksi! Teatteriyhdistyksen jäsen saa äänensä kuuluviin vuosikokouksissa. Jäsen saa myös kesällä yhden teatterilipun hintaan 5€. Jäseneksi voi liittyä alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse info@lopenteatteri.fi.

Jäsenmaksu on 10€/jäsen, 20€/perhe. Alle 18-vuotiaat on vapautettu jäsenmaksusta.

TEATTERIN TILOJEN VUOKRAAMINEN

Oletko tekemässä keikkakiertuetta? Kaipaako show’si uusia maisemia? Etsitkö yhdistyksesi tapahtumalle tilaa? Lopen teatteri vuokraa tilojaan myös yhdistyksen ulkopuolisille porukoille. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse info@lopenteatteri.fi ja kysy tarjous!